سرگیجه

photo_2018-09-30_20-12-23.jpg

افرادی که هنگام برخاستن، سرگیجه را تجربه میکنند، ممکن است مبتلا به نارسایی قلبی باشند.

اگر بطور دائم دچار این علامت هستید حتما به پزشک مراجعه کنید.

photo_2018-09-30_18-37-37.jpg

یکی از راههای درمان برخی انواع سرگیجه های مزمن انجام این مانور است. بیمار از حالت نشسته به پهلو میخوابد بطوریکه سر حدود چهل و پنج درجه رو به بالا باشد. سپس مجدد به حالت نشسته در می آید. سپس حرکت را به سمت مقابل یعنی پهلوی مخالف تکرار میکند. زمانی که بیمار در هر پوزیشن باقی میماند حداقل سی ثانیه طول میکشد یا تا حدی که سرگیجه ی وضعیتی کاهش یابد. حرکت مذکور حدود ده بار تکرار میشود و مجموع این حرکات سه بار در روز انجام میشود.

photo_2018-09-30_18-31-57.jpg

سرگیجه های ناگهانی یکی از شایعترین علل سرگیجه هستند. در این بیماری فرد به کرات دچار حملات سرگیجه بصورت احساس دوران همراه با تهوع میشود. مکانیسم این سرگیجه احتمالا ذرات شناوری است که در گوش داخلی وجود دارند. این نوع سرگیجه ها علیرغم شدت زیاد علائم معمولا نگران کننده نیستند و قابل درمان میباشند بطوریکه آموزش مانورهای مخصوصی که به راحتی در منزل نیز قابل انجام هستند منجر میشود که ذرات شناور گوش داخلی در مجرای درست خود قرار گیرند و علائم رفع شوند.

photo_2018-09-30_18-29-25.jpg

علاوه بر تشنگی، علائمی مانند خستگی و سردرد و سرگیجه ممکن است تنها بدلیل کم آبی بدن ایجاد شوند. یک فرد بالغ طی شبانه روز به نوشیدن هشت لیوان آب نیاز دارد. بهتر است صبح ها قبل از صبحانه هم آب بنوشید. مدتی امتحان کنید. بی شک نتایج مثبت آن را خواهید دید.